sokereUnike løsninger

SEACAM er den eneste produsenten av undervannshus som tilbyr et system med utskiftbare søkere. Avhengig av hva slags fotografering du vil drive med kan vi tilpasse den riktige søkeren. Ingen av våre undervannshur har en innebygd søker som standard. Det finnes bare en tom plass. Du har tre søkere å velge mellom.

 

sokere1S45

Søker SEACAM S45 er en revolusjonerende oppfinnelse. Den gir muligheten til å jobbe med en synsvinkel på 45.

I tillegg er det mulig å snu søkeren 360° rundt. Det er vanskelig å beskrive hvor mye komfort denne løsningen gir. I begynnelsen krever det en liten tilpasning av fotografen, men etter hvert er alle enige om at de ikke kan tenke seg å jobbe uten denne søkeren. Den er utmerket til fotografering der kameraet støtter bunnen (som makrobilder), og der fotografen selv ikke klarer å nå. S45 er også perfekt til delte utsnitsbilder (1/2 under vann og 1/2 over vann- med søkeren inkludert).

Synsfeltet dekker 100% av kameraet søker og detaljnivået gir muligheten for en veldig nøyaktig komponering. Søkeren har også en innebygd diopter, som gjør det mulig å justere fra +/- 3 nivåer.

 

sokere2S180

Denne søkeren har alle egenskapene som S45, bare at fotografen ser bildet i søkeren rett fram. Det er en ideal løsning for raske skudd »point & shoot».

 

sokere3Pro G

Dette er den enkleste løsningen, som gir en minimalt redusert synsvinkel.

Share →