De profesjonelles valg

SEACAM er en produsent med grundig gjennomtenkte løsninger. Alle produkter kombinerer et unikt funksjonalitet innpakket i et stilrent og moderne design. Hver eneste detalj inneholder høyest presisjon og kvalitet som verdsettes av de profesjonelle i hele verden. SEACAM er blir valgt av de aller beste undervannsfotografene. Det sies en Rolls-Royce i sin klasse. En investering i SEACAMs produkter betyr en langvarig fornøydelse.

En full rekke med produkter

I SEACAMs offer finnes det komplette pakker til undervannsfotografering: undervannshus til både analoge og digitale speilreflekskameraer, porter, undervannsblitzer, armer, kabler og produsentens helt unike søkere.

Teknologien

Sikkerhet er høyeste prioritet i alle SEACAMs produkter. Undervannshus av typen ¨Silver¨ er laget av høyeste kvalitets aluminnium, som igjen dekkes med et beskyttende belegg på utsiden. Selv etter flere års bruk SEACAMshus ser ut som nye. Innsiden av alle husene er belagt med et antirefleksivt stoff. For dobbel sikkerhet har det blitt brukt to o-ringer i alle bevegelige delene av huset. På hvert produksjonstrinn gjennomgår utsturet en grundig kontroll. Ikke rart at resultatet er et fullkommelig perfekt produkt.

Alle SEACAMs produker har attest til 80meters dybde tilsvarende 9ATA.

Share →