porter1Kvalitet er prioritet

Kvaliteten av undervannsbilder bestemmes hovedsakelig av portklassen. Det er nemlig porten som er i kontakt med to ulike miljøer. For å tilrettelegge for de mest krevende kunder- profesjonelle fotografer- har SEACAM skapt en utmerket serie med utskiftbare porter laget i polert glass av høyest mulig kvalitet.

 

porter2Holdbarhet

Valget med å bruke glass i stedet for plast gjør SEACAMs porter ekstremt holdbare motstandsdyktige mot riper. Det tillater også arbeid og lik funksjonalitet, selv på store dybder.

 

porter3Lett å bytte

Bare vri porten 360° så er du klar for bytte. SEACAMs unike portsystemet gir maksimal sikkerthet, samtidig som det er banalt enkelt.

 

porter4-aporter4-bSuperdome

Dette er den største porten i SEACAMs samling. En diameter på 240mm gjør at denne egner seg utmerket for ultravidvinkleobjektiver mellom 14 -og 18mm (også fisheye 15mm kan bli brukt her). Denne er perfekt for 1/2 skudd (over og under overflaten samtidig).

 

porter5-aporter5-bFisheeyeport

Spesielt egnet for fisheye-objektiver, men kan også brukes med de fleste vidvinkelobjektiver. Likevel har den en kompakt størrelse på 160mm.

 

porter6-aporter6-bWideport

Nøyaktig designet for en brennvidde lik 20mm. Porten er 160mm i diameter.

 

porter7-aporter7-bFlatport – macroport

En serie av flate porter for standardlinser (tilsvarende 35mm brennvidde eller høyere) samt macro-objektiver mellom 50 -og 200mm.

 

porter8-aOLYMPUS DIGITAL CAMERAManual focus macro port

 

porter9Adaptere

Adaptere tillater bruk av samme port, men med forskjellige objektiver. For eksempel, en fisheye domeport + en 30mm adapter, lar deg bruke zoom-objektiver som Canon EF 17-40mm (Canon) eller Nikkor AF-S 12-24mm (Nikon).

 

porter10Kontroll

Det fines også tilbehør som lar deg både endre objektivets brennvidde og sette manuell fokus på makro objektiver. Alt under vann.

 

porter11Beskyttelse

For enhver port du kjøper får du med en myk pose for både den framme og bakre delen av porten.

Share →